SC DEVERO IMPEX SRL colectează următoarele date cu caracter personal: numele și prenumele, adresa de e-mail, adresa de livrare, număr de telefon.

Datele se completează în formularul de comandă pe www.roddson.ro, respectiv se comunică telefonic sau prin e-mail, în funcție de modalitatea de plasare a comenzii.

Scopul colectării datelor este:

  • -livrarea produselor comandate la adresa beneficiarului.
  • - trimiterea de newslettere (produse noi in grila de vânzări, oferte speciale, promoții) prin folosirea poștei electronice (e-mail) sau a serviciilor poștale clasice.

SC DEVERO IMPEX SRL, nu colectează informații despre tranzacțiile bancare efectuate între client și SC DEVERO IMPEX SRL, acestea fiind realizate de către un procesator de plăți extern (Netopia).

SC DEVERO IMPEX SRL garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de e-mail marketing, ANAF, Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești si altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Drepturile de care beneficiați

În legătură cu datele personale ale dvs., aveți dreptul de a opera rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării, dreptul de a vă opune prelucrării în limitele și condițiile prevăzute de lege, precum și dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, dacă alegeți să oferiți consimțământul dvs. cu privire la anumite prelucrări, aveți dreptul să-l retrageți în orice moment.

În plus, aveți dreptul de a depune plângeri la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau la instanțele de judecată, în cazul în care considerați că s-a încălcat vreun drept în baza prevederilor legale.